Tuesday , 21 November 2017

Arkivat e etiketimeve shikoni

Mot i keq përfshin Stambollin, shikoni videon e tmerrshme (Video)

Moti i keq ka ndikuar negativisht në jetën e qytetit në Bosfor dhe shkaktoi vështirësi në komunikacion Për shkak të motit të keq si pasojë e reshjeve të dendura të shiut në Stamboll është ndërprerë përkohësisht Tuneli Euroaziatik për Komunikacion, ndërsa Qendra për Situata të Jashtëzakonshme e Stambollit paralajmëroi për …

Artikulli i plotë »