Monday , 19 February 2018

Arkivat e etiketimeve pushton

Balena Blu “pushton” Shqipërinë/ Kërcënime dhe të shara, “shpartallohet” Facebook-u

Situata është mjaft alarmante! Fenomeni i “Balenës Blu”, ka mbërritur në Shqipëri dhe së fundmi duket se po merret me shaka. U deshën dy raste të fëmijëve të “prekur” nga kjo lojë që rrjetet sociale të “shpërthenin” në provokime të ndryshme. Me sa duket përdorues të ndryshëm në rrjetet sociale …

Artikulli i plotë »