Friday , 19 January 2018

Arkivat e etiketimeve papritur

E Papritur: Luana Vjollca pyetet në emision live, “A ke bërë marredhenie me ish të dashurin Adrian Gaxhen?? ja përgjigja e Luanes që e befasoi gjithë publikun

Adrian Gaxha e Luana Vjollca, janë dy emra mjaft të njohur për mediat shqiptare. Kjo për faktin, se dikur ata kishin një lidhje mjaft serioze, por që pas një kohe i dhan fund lidhjes së tyre. Ndërsa Sot Luana është edhe më terheqese me bukurin e saj, në një emision …

Artikulli i plotë »

E Papritur: Luana Vjollca pyetet në emision live, “A ke bërë marredhenie me ish të dashurin Adrian Gaxhen?? ja përgjigja e Luanes që e befasoi gjithë publikun

Adrian Gaxha e Luana Vjollca, janë dy emra mjaft të njohur për mediat shqiptare. Kjo për faktin, se dikur ata kishin një lidhje mjaft serioze, por që pas një kohe i dhan fund lidhjes së tyre. Ndërsa Sot Luana është edhe më terheqese me bukurin e saj, në një emision …

Artikulli i plotë »

TRONDITEN MOTRAT MUSTAFA, IU NDODHI DIÇKA E PAPRITUR, NË KËTO MOMENTE MOTRA E TYRE KA… (VIDEO)

Diçka krejt e papritur dhe e ‘keqe’ sapo iu ndodhi Motrave Mustafa,motra e tyre ka…Fotografitë e rastit gjithmonë janë më të mira dhe përbëjnë kujtime të ëmbla. Lulja është ajo e cila i aka shkrepur një foto të tillë motrave të saj,të cilat duken të papërgatitura. Fotografi të tilla me …

Artikulli i plotë »