Saturday , 25 November 2017

Arkivat e etiketimeve noizyt

Pasi e “fëlliqi” në mes të sheshit “Skënderbej”, Enca i kundërpërgjigjet rëndë Noizyt

Marrëdhënia mes dy këngëtarëve Noizy dhe Enca Haxhia duket se nuk po përmirësohet. Inatin që kanë mes njëri -tjetrin shpesh e përcjellin me mesazhe të ndërsjellta. Mirëpo, pak ditë më parë Noizy u shpreh hapur për Encën. Aq hapur sa në mes të sheshit “Skënderbej” ku kishte mbledhur të gjithë …

Artikulli i plotë »