Tuesday , 21 November 2017

Arkivat e etiketimeve ndodh

Sapo u dha alarmi para 5 minutave,nëse keni viber në telefon largone menjëherë, ja çfarë po ju ndodh

Sapo u dha alarmi para 5 minutave,nëse keni viber në telefon largone menjëherë, ja çfarë po ju ndodh Në emisionin Komiteti është i ftuar drejtori i Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, ka folur për mundësitë e përgjimeve të mesazheve të dërguara nëpërmes operatorit mobil Vala.Ai ka treguar nëse ruhen mesazhet …

Artikulli i plotë »

Ndodh tani Tmerr në Elbasan: Gruaja dhe vajzat rrihen barbarisht nga xhaxhai, prokuroria i jep urdhër mbrojtje burrit

Tmerr në Elbasan: Gruaja dhe vajzat rrihen barbarisht nga xhaxhai, prokuroria i jep urdhër mbrojtje burrit Histori e tmerrshme në Elbasan. Gruaja dhunohet nga vëllai i burrit, dhe vajzat nga xhaxhai i tyre. Por prokuroria i jep urdhër mbrojtje burrit. Vera Kodra me origjinë nga Orenja e Librazhdit kërkon ndihmë …

Artikulli i plotë »

‘Çartet’ Shefqet Krasniqi: Ku ku për ata që shkojnë në pishina, ja çfarë do të ndodh me ta (Video)

‘Çartet’ Shefqet Krasniqi: Ku ku për ata që shkojnë në pishina, ja çfarë do të ndodh me ta (Video) Hoxha i njohur nga Prishtina lëshon një “Fetwa” tjetër, kësaj radhe për ata që kanë ndërtu pishina dhe për ata që shkojnë atje. Shefaqet Krasniqi, tregon se çka do të ndodh …

Artikulli i plotë »