Tuesday , 20 February 2018

Arkivat e etiketimeve ndodh

Djaloshi fillon të vallëzojë në stacionin e trenit, sekonda më vonë ndodh e papritura

Kemi parë shumë video interesante gjatë gjithë kohës që janë publikuar në internet, por kjo është diçka tjetër. Në Sidnei të Australisë, në një stacion treni, një djalosh filloi të vallëzonte dhe më pas ndodhi e papritura, transmeton Gazeta Express. Këtë vallëzim irlandez nuk e prisnin udhëtarët. Shikojeni videon më …

Artikulli i plotë »