Tuesday , 21 November 2017

Arkivat e etiketimeve ndodh

Edhe kjo qe s’met pa ndodh, ndodhi Skandal Drejtori i shkolles xhirohet duke e bere me profesoreshen (Video)

Slloveninë e “dridhi” një tërmet, përkatësisht një skandal, në të cilën është gjetur një profesoreshë e matematikës dhe drejtori i një shkolle të mesme të Mariborit ku të dy ata punojnë. Çifti vendosi të kryejë marrëdhënien intime në zyrën e drejtorit, gjatë kohës së mësimit, ndërsa ky akt është xhiruar …

Artikulli i plotë »