Friday , 19 January 2018

Arkivat e etiketimeve ndodh

Çka po ndodh mes Lules dhe Medës, ajo ka diçka për t’i thënë publikisht (FOTO)

Bashkëshortja e këngëtarit Mehdin Përgjeqaj, Luljeta, për vite të tëra vazhdimisht ka pasur vëmendjen e medias. E në këtë pjesë, ajo ka qenë goxha hermetike duke mos i dhënë material portaleve për të shkruajtur mbi përditshmërinë e detajet tjera nga jeta private. Por, trendit të rrjeteve sociale që tashmë kanë …

Artikulli i plotë »

LAJMI FUNDIT: Çka po ndodh kështu: Pas koalicionit PAN, prishet edhe LAA

Pikërisht për shkak të zgjedhjeve lokale, që do të mbahen më 22 tetor 2017, po shihet vështirë i realizueshëm koalicioni paszgjedhor për formimin e institucioneve qendrore mes “Vetëvendosjes” dhe LDK-së, pasi që këto dy të fundit janë rivalët kryesorë politikë në Komunën e Prishtinës, Gjilanit, Ferizajt, Vitisë etj. Zgjedhjet lokale, …

Artikulli i plotë »