Tuesday , 20 February 2018

Arkivat e etiketimeve lajmi

LAJMI I FUNDIT: Krisë në Maqedoni, incident i përgjakshëm mes shqiptarëve e maqedonasve

Para pak çastesh ka ndodhur një incident ndërmjet dy të rinjëvë të përkatësisë shqiptare dhe maqedone në qendër të Tetovës, afër Restorant Arbit. Sipas një dëshmitari nga vendi gjarjes mësohet se motivet nuk janë politike dhe se incidenti ka ndodhur pas një zënke ndërmjet dy të rinjëve për arsye të …

Artikulli i plotë »