Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve kosove

E fundit: Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer në Kosovë

Me datën 29.03.2017 u nënshkrua kontrata për projektin “e–testimi”, në mes të Ministrisë së Infrastrukturës dhe kompanisë përfituese “PBC” shpk. Në këtë kontratë parashihet kalimi i mbajtjës së provimit teorik për patent shofer nga forma manuale e deri tanishme, në atë elektronike, shkruan Gazeta NewBorn Sipas kushteve të kontratës kompania …

Artikulli i plotë »

Ndodh zhvillim i papritur politik në Kosovë, ndryshojnë përfundimisht gjërat për formimin e Qeverisë

Kandidati për kryeministër të Kosovës nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti, është takuar të premten me kreun e Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj. Kurti, ish-kryetar i Vetëvendosjes, ka zhvilluar bisedime me Limajn, partia e të cilit është pjesë e një koalicioni të lidhur para zgjedhjeve me Partinë Demokratike të Kosovës dhe …

Artikulli i plotë »