Monday , 19 February 2018

Arkivat e etiketimeve kerkon

VJEN LAJM I MIRE: Italia paguan deri në 5000 euro , kërkon 18 mijë puntorë,nxitoni aplikoni…

Italia, si edhe vitin e shkuar, vë në dispozicion 30.850 kuota për të mundësuar kryesisht ardhjen në Itali për punë të varur sezonale të punonjësve të huaj si dhe konvertime lejesh të ndryshme qëndrimi në leje pune, të të huajve tashmë rezidentë në Itali.Është përcaktuar gjithashtu edhe kalendari i kërkesave, …

Artikulli i plotë »

Ekskluzive: Norvegjia kërkon punëtorë me 4500 euro në muaj, ja profesionet (Foto/Pamje)

Ekskluzive: Norvegjia kërkon punëtorë me 4500 euro në muaj, ja profesionet….Norvegjia është në kërkim të inxhinierëve, mësuesve (sidomos ata të shkencave natyrore), mjekëve dhe infermierëve, shoferëve të autobusëve, kuzhinierëve dhe kamerierëve. Zyra evropiane për punësim eures ka publikuar raportin ku thuhet se punëtorëve në profesionet e përmendura në lartë, u …

Artikulli i plotë »