Tuesday , 21 November 2017

Arkivat e etiketimeve kengetares

“Kam shitur gjakun tim për të fituar para”, rrëfimi i ndjerë i këngëtares së famshme

“Kam shitur gjakun tim për të fituar para”, rrëfimi i ndjerë i këngëtares së famshme Gjithnjë janë perfektë në daljet mediatike dhe publiku mendon se ashtu është edhe jeta e tyre jashtë telekamerave, çka nuk është gjithnjë e vërtetë. Këngëtarja e famshme Nicole Scherzinger ka rrëfyer dramën e jetës së …

Artikulli i plotë »

Nexhmije Pagarusha i dërgon një video këngëtares së njohur shqiptare…

Aurela Gaçe merr një përshëndetje nga legjenda e muzikës shqipe Për shumë njerëz Nexhmije Pagarusha është bilbili i këngës shqipe. Artistët më me zë e kanë vlerësuar dhe e çmojnë lartë artisten e madhe. Së fundmi Pagarusha i ka dëguar një video përshëndetëse, artistes së njohur shqiptare Aurela Gaçes, shkruan …

Artikulli i plotë »