Monday , 19 February 2018

Arkivat e etiketimeve ishte

Gruaja e tij ishte gjithmonë e lodhur, burri vendos kamerë për ta parë çfarë po bënte ajo, mirëpo ‘mbeti pa fjalë’

Gruaja e tij ishte gjithmonë e lodhur, burri vendos kamerë për ta parë çfarë po bënte ajo, mirëpo ‘mbeti pa fjalë’ Ky është një film i shkurtër nga Japonia që sjell vetëdije dhe përgjigje në pyetjen: “Kush mbart peshë më të rëndë – burrat apo gratë? Të gjithë mendojnë se …

Artikulli i plotë »

Tronditet moderatorja e njohur, kolegu ia pret fustanin në trasmetim live,ajo ishte pa te mbrendshme! (Video)

Tronditet moderatorja e njohur, kolegu ia pret fustanin në trasmetim live,ajo ishte pa te mbrendshme! (Video) Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një studio televizive në Spanjë. Moderator Juan y Medio i ka prerë fustanin e koleges së tij në transmetim direkt. Ai po prezantonte shfaqjen “Afternoon Here And …

Artikulli i plotë »