Thursday , 23 November 2017

Arkivat e etiketimeve gruaja

Kryen marrëdhënie në avion, flet gruaja e videos: Ç’bëni kështu, më keni tmerruar jetën

Kryen marrëdhënie në avion, flet gruaja e videos: Ç’bëni kështu, më keni tmerruar jetën Kryen marrëdhënie në avion, flet gruaja e videos: Ç’bëni kështu, më keni tmerruar jetën Kuriozitete Videoja e një gruaje dhe një burri që ishin duke kryer marrëdhënie seksuale në avion u bë virale në rrjetet sociale …

Artikulli i plotë »

Gruaja e tij ishte gjithmonë e lodhur, burri vendos kamerë për ta parë çfarë po bënte ajo, mirëpo ‘mbeti pa fjalë’

Gruaja e tij ishte gjithmonë e lodhur, burri vendos kamerë për ta parë çfarë po bënte ajo, mirëpo ‘mbeti pa fjalë’ Ky është një film i shkurtër nga Japonia që sjell vetëdije dhe përgjigje në pyetjen: “Kush mbart peshë më të rëndë – burrat apo gratë? Të gjithë mendojnë se …

Artikulli i plotë »