Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve gruaja

Ish-gruaja i kërkoi t’i blinte ilaçet vajzës dhe ai nuk hezitoi, por kur futet në shtëpi i thyhet zemra

Divorcet janë një proces shumë i vështirë, sidomos kur ka fëmijë të përfshirë. Betejat ligjore dhe ndarja nga familja mund të jetë traumatike jo vetëm për të rriturit, por dhe për fëmijët. Një burrë ka shpërndarë në Facebook një përvojë që ka shkaktuar admirim dhe është një shembull i madh …

Artikulli i plotë »

Në Shkodër, gruaja më e vjetër në historinë e njerëzimit. Zbuloni sekretin e jetëgjatësisë së saj

Ajo duhet të jetë gruaja më e vjetër në historinë e njerëzimit, sipas mjekëve të spitalit të Shkodrës. Ekzistenca e kësaj “dekanie” të njerëzimit është shpallur nga Yahoo. Ajo qëndron në spitalin e Shkodrës për shkak të problemeve të frymëmarrjes. Ishin mjekët që e trajtonin ata të cilët konfirmuan edhe …

Artikulli i plotë »