Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve gjithe

Pamje apokaliptike në Majemi, deti përparon frikshëm, i gjithë qyteti nën ujë (Video)

Pamje apokaliptike në Majemi, deti përparon frikshëm, i gjithë qyteti nën ujë (Video) Pjesa qëndrore e qytetit të Majemit në Florida është zhytur plotësisht nën ujë. Videot e frikshme të publikuara në rrjetet sociale tregojnë përmasat katastrofike të uraganit Irima, ndërsa në këtë video nuk dallohet se ku fillon deti …

Artikulli i plotë »

U ulet meshkujve në prehër për t’i testuar, reagimi i të fundit është më i “veçanti” nga të gjithë (Video)

Lojërat në rrjetet sociale s’kanë fund. Çdo ditë shohim kamera të fshehta dhe “kurthe” për të testuar partnerët dhe shoqërinë në tërësi me eksperimente të ndryshme. Mirëpo, ideja kësaj radhe ka qenë ajo se si do të reagojnë meshkujt nëse një femër u ulet në prehër. Vajza shkon t’u ulet …

Artikulli i plotë »