Tuesday , 20 February 2018

Arkivat e etiketimeve gjithe

E gjithë shkolla në këmbë për refugjatin shqiptar në Gjermani, një veprim që do ju prekë zemrat

Luan Zejneli është 18-vjeçari nga Kosova, i cili është refugjat në Gjermani së bashku me dy prindërit e tij të sëmurë. Në këtë janar autoriteti gjerman ashtu si shumë familjeve tjera refugjate i ka dhënë dhe familjes Zejneli një urdhër dëbimi, i cili do zbatohej këtë 23 shkurt. Por, siç …

Artikulli i plotë »