Wednesday , 17 January 2018

Arkivat e etiketimeve gjithe

Juria u tall keq me veshjen e tij, ndërsa ai përloti dhe ngriti gjithë publikun në këmbë(Video)

Për shumë njerëz, stili dhe paraqitja kanë shumë më tepër rëndësi se sa aftësia për të bërë dicka të bukur, dicka që të përcjellë emocione tek audienca. Gjatë një audicioni, një konkurent kishte habitur të gjithë me veshjen e tij, aq sa juria e shikonte në mënyre ironike (tallëse), por …

Artikulli i plotë »

Kujdes! Ja si ju vëzhgojnë dhe ju kontrollojnë gjatë gjithë kohës shoqëritë sekrete

Rrethohemi nga rreziqe të panjohura, të “padukshme” dhe të tmerrshme për t’u mësuar. A e keni menduar ndonjëherë, se dikush mund t’ju shohë ju, gjatë gjithë kohës? Shumë shoqëri sekrete, aq më tepër ato “moderne”, që grumbullojnë edhe hakera apo spiunë (shoqëri të tilla si është edhe Sekloumi), kanë ato …

Artikulli i plotë »

E gjithë shkolla në këmbë për refugjatin shqiptar në Gjermani, një veprim që do ju prekë zemrat

Luan Zejneli është 18-vjeçari nga Kosova, i cili është refugjat në Gjermani së bashku me dy prindërit e tij të sëmurë. Në këtë janar autoriteti gjerman ashtu si shumë familjeve tjera refugjate i ka dhënë dhe familjes Zejneli një urdhër dëbimi, i cili do zbatohej këtë 23 shkurt. Por, siç …

Artikulli i plotë »