Friday , 23 February 2018

Arkivat e etiketimeve gjithe

Ky është fëmija i paftuar n’Kosovë Show që me zërin e tij la pa fjalë të gjithë [Video]

Këtë javë n’Kosove Show mysafirët e radhës ishin Mentor Kurtishi dhe e ashtuquajtura Gugu. Por, në protagonist të emisionit u shndërrua fëmija që erdhi i paftuar dhe mahniti të gjithë me zërin e tij. Këngëtari Mentor Kurtishi tha që nuk do të bëjë këngë “vajtuese” deri në vjeshtë, pasi nikoqiri …

Artikulli i plotë »