Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve gjithe

Alarmohen të gjithë mërgimtarët: Mos bini nëpër Serbi, ja çfarë i ndodhi sot një familje nga Kosova!

Mërgimtari shqiptar rrëfen ngjarjen shokuese: Ja si më plaçkitën së bashku me gruan në Nish të Serbisë Një mërgimtar shqiptar që jeton dhe vepron në Gjermani, përmes një letre të dërguar në redaksinë e gazetës “Bota sot”, ka rrëfyer një ngjarje të tmerrshme që i ka ndodhur gjatë kthimit nga …

Artikulli i plotë »

Lajmërim të gjithë mërgimtarët: Mos bini nëpër Serbi, ja çfarë i ndodhi sot një familje nga Kosova

Mërgimtari shqiptar rrëfen ngjarjen shokuese: Ja si më plaçkitën së bashku me gruan në Nish të Serbisë Një mërgimtar shqiptar që jeton dhe vepron në Gjermani, përmes një letre të dërguar në redaksinë e gazetës “Bota sot”, ka rrëfyer një ngjarje të tmerrshme që i ka ndodhur gjatë kthimit nga …

Artikulli i plotë »

Alarmohen të gjithë mërgimtarët: Mos bini nëpër Serbi, ja çfarë i ndodhi sot një familje nga Kosova

Mërgimtari shqiptar rrëfen ngjarjen shokuese: Ja si më plaçkitën së bashku me gruan në Nish të Serbisë Një mërgimtar shqiptar që jeton dhe vepron në Gjermani, përmes një letre të dërguar në redaksinë e gazetës “Bota sot”, ka rrëfyer një ngjarje të tmerrshme që i ka ndodhur gjatë kthimit nga …

Artikulli i plotë »