Tuesday , 21 November 2017

Arkivat e etiketimeve fotot

Fotot që fshehu komunizmi. Do ngeleni me ‘gojë hapur’ me Shqipërinë e diktaturës (FOTO)

Periudha e diktaturës ka qenë pikërisht ajo që na izoloi nga bota e jashtme. Shumë pak të huaj e vizitonin Shqipërinë komuniste. Më të shumtë ishin të huajt që kishin projekte dhe kishin mundësi ta vizitonin Shqipërinë. Një nga ata persona ishte edhe fotografi Erik Steward. Ai e vizitoi Shqipërinë …

Artikulli i plotë »