Saturday , 25 November 2017

Arkivat e etiketimeve femijeve

Informacion që duhet ta marrë çdo prind / Ja nga çfarë po u dëmtohet rënd truri fëmijëve tuaj, mund ta ndaloni

Një studim i fundit zbulon se çfarë ndodh me trurin e fëmijëve që përdorin tabletat. Ne shohim fëmijët që luajnë me telefona, kompjuter dhe tableta çdo ditë. Teknologjia po bëhet pjesë integrale e shoqërisë dhe shumë shkolla po kalojnë nga letra në ekranet me prekje nëpër klasat e tyre. Tabletat …

Artikulli i plotë »

“E fala burrin prej fëmijëve. Si më rrihte me grushte”, dëshmia në polici e gjyqtares së vrarë

“E fala burrin prej fëmijëve. Si më rrihte me grushte”, dëshmia në polici e gjyqtares së vrarë Botohet për herë të parë dëshminë e plotë të gjyqtares Fildise Hafizi, dhënë në vitin 2015, kur ish-bashkëshorti i parë tentoi ta vriste në plazh në Golem. Hafizi, e cila u ekzekutua sot …

Artikulli i plotë »