Tuesday , 20 February 2018

Arkivat e etiketimeve eshte

Illuminati: Del një listë, ja kush është nga Shqipëria

njerëzit janë apasionuar pas teorive konspirative. Gjithmonë kanë menduar se disa shoqëri sekrete e drejtojnë botën në hije. Historitë me Kalorësit Templarë, masonët dhe Illuminati-n kanë dominuar në fantazinë e njerëzve. Disa thonë se mund të kenë të drejtë, duke ditur se disa ‘vëllazëri’ në universitetet më të mira në …

Artikulli i plotë »