Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve eshte

Ndodh edhe ky tmerr: 4 Vjecari është duke u mbytur ngadalë, ndërsa nëna është e zëne duke luajtur smartphone…Shiko Videon…!!!

Jeta e djalit 4-vjeçar u ndërpre kur ai u mbyt në zonën pishinë të provincës Shaanxi, Kinë turistik. Në video pamjet e tragjedisë copëton zemrën, djali i ri është parë rreth në ujë, duke kerkuar për ndihmë. Por nëna e tij është shumë e zënë me smartphonen e saj dhe …

Artikulli i plotë »