Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve eshte

Dikur jetonte në shpellë, por sot është njëriu më i fuqishëm në botë dhe drejton 1.4 miliardë njerëz

Prestigjiozja ‘The Economist’ i ka kushtuar një artikull njëriut, që sipas saj është më i fuqishmi në botë. Ky artikull u botua pasi në këtë javë, Partia Komuniste kineze pritet që të mbledhë Kongresin Kombëtar, ku Xi Jinping pritet të marrë një mandat të dytë pesëvjeçar si Sekretar i Përgjithshëm. …

Artikulli i plotë »