Wednesday , 17 January 2018

Arkivat e etiketimeve erotike

Qkemi Quhem Leonora jam 29 vjeqare tregime Erotike ..Si u mashtrova dhe u pallova me zezakun ne Zürich.. (foto-video)

Quhem leonora jam 29 vjeqare e martuar dy femij jam e lumtur ne martes por.Shoqja me njoftoj me kolegun e punes qe ishte zezak ketu ne Zürich asnjëherë nuk e kam “ngrënë”. Menjëherë mendja më ka shkuar, por që shpeshherë i lëpinte buzët kur shoqja me bindi me provu se …

Artikulli i plotë »