Friday , 24 November 2017

Arkivat e etiketimeve duhet

Flet ish pjesëtari i SHIK-ut: Këto janë tri mundësitë që Kosova të dalë nga kolapsi, tregon kush duhet të shkojë në burg

Naim Miftari, ish pjesëtar i SHIK-ut dhe UÇK-së, përmes një postimi në facebook ka komentuar situatën e re politike të krijuar në Kosovë. Sipas Miftari, ekzistojnë tri mundësi që Kosova të dalë nga kolapsi, të cilat duhet të shfrytëzohen, përndryshe Kosova kurrë nuk do ngritët në këmbë. Ja psotimi i …

Artikulli i plotë »

A duhet të agjërojë gruaja e cila ka abortuar gjatë muajit Ramazan?

Komisioni i përhershëm i fetvave, thotë: “Nëse gjatë abortimi foshnja vërehet se është zhvilluar, si psh: vërehen dora, gishtërinjtë, etj. Atëherë, motra muslimane e ndërpren agjërimin, namazin, etj. Dhe pret deri sa t’i kalojë periudha lehonisë, apo dyzet ditë, derisa të pastrohet. E, pas pastrimit ajo i kompenzon ditët e …

Artikulli i plotë »

Akuzohet se i shkruajti SMS të dashurit të vriste veten. A duhet dënuar? Çështja që po ngre gjykatat në këmbë

r për t’u trajtuar dhe se çfarë vendimi/dënimi të merret për të pandehurit. Michelle Carter, tanimë 20 vjeç, akuzohet se me mesazhet e saj që ka dërguar kur ishte 17 vjeç, ka shkaktuar vetvrasjen e të dashurit të saj. “Është koha, zemër”, Michelle Carter, asokohe 17 vjeç, i dërgoi mesazh …

Artikulli i plotë »

Letra ekskluzive e Murat Jasharit: Ja pse duhet të vriten Ali Ahmeti, Menduh Thaçi, e Musa Xhaferi

Murat Jashari, i cili është vëllai i dëshmorit të kombit, Ismet Jasharit, ish komandant “Kumanova”, është duke qëndruar ende në burg pas plagosjes së avokatit, Azem Vllasi. Murat Jashari, i cili ka pranuar që ka tentuar ta vrasë Vllasin, është pjesëtar i organizatës, “Syri i popullit”, organizatë e cila sipas …

Artikulli i plotë »