Thursday , 23 November 2017

Arkivat e etiketimeve duhet

Nga pasnesër asnjë patentë shofer nuk ka më vlerë, ja rregulli çka duhet të bëni

Për të senzibilizuar problemin me këto dokumente të Maqedonisë është inicuar një peticion nga Shkupi, ku po mbledhin nënshkrime për të kërkuar nga Berlini pranimin e patentës së shoferit të Maqedonisë. Urim Ajdari nga Shkupi i cili jeton në Baden Wurtenberg të Gjermanisë, po ankohet për shkak të mos pranimit …

Artikulli i plotë »

Simptomat e zakonshme të gjëndrës tiroide që nuk duhet t’i injoroni kurrë

Gjëndra e tiroides është përgjegjëse për prodhimin e hormoneve që rregullojnë metabolizmin tuaj, temperaturën e trupit dhe normën e pulsit të zemrës. Nëse tiroidja nuk funksionon siç duhet kjo mund të çojë në pasoja të rënda për organet e tjera si: mëlçinë, zorrët, veshkat, sistemin riprodhues, zemrën dhe madje edhe …

Artikulli i plotë »