Saturday , 25 November 2017

Arkivat e etiketimeve duhet

A e dini pse duhet t’i ndalni telefonat në aeroplan? S’është që e rrëzojnë atë

Gjatë një udhëtimi me avion, kompanitë ajrore u kërkojnë pasagjerëve që të kalojnë telefonin e tyre në “flight mode”, përpara se të ngrihen në qiell. Disa prej tyre pyesin se “çfarë ndodh nëse ata e injorojnë këtë kërkesë”. Ndërkohë, ka pasagjerë që mendojnë se pajisjet e tyre elektronike si celularët …

Artikulli i plotë »

Informacion që duhet ta marrë çdo prind / Ja nga çfarë po u dëmtohet rënd truri fëmijëve tuaj, mund ta ndaloni

Një studim i fundit zbulon se çfarë ndodh me trurin e fëmijëve që përdorin tabletat. Ne shohim fëmijët që luajnë me telefona, kompjuter dhe tableta çdo ditë. Teknologjia po bëhet pjesë integrale e shoqërisë dhe shumë shkolla po kalojnë nga letra në ekranet me prekje nëpër klasat e tyre. Tabletat …

Artikulli i plotë »