Saturday , 25 November 2017

Arkivat e etiketimeve dashura

E dashura s’e kishte mendjen, burri…Shqiptari sheh tradhtinë “live” (VIDEO)

Skenat që shohim në lokale, ku protagonistë janë të rinjtë shpeshherë na bëjmë të shpërthejmë në të qeshura nga mënyra si i shprehin ndjenjat e tyre. Këto hormone janë tipike zakonisht tek adoleshentët e jo tek moshat e thyera.Bar-kafetë janë vende që frekuentohen nga shumë njerëz dhe përkëdheljet e shumta …

Artikulli i plotë »