Monday , 19 February 2018

Arkivat e etiketimeve burri

Gruaja e tij ishte gjithmonë e lodhur, burri vendos kamerë për ta parë çfarë po bënte ajo, mirëpo ‘mbeti pa fjalë’

Gruaja e tij ishte gjithmonë e lodhur, burri vendos kamerë për ta parë çfarë po bënte ajo, mirëpo ‘mbeti pa fjalë’ Ky është një film i shkurtër nga Japonia që sjell vetëdije dhe përgjigje në pyetjen: “Kush mbart peshë më të rëndë – burrat apo gratë? Të gjithë mendojnë se …

Artikulli i plotë »

Vajza nga fshati shqiptar: Gjyshi më shiti për 2 mln lekë në Budva. Por ajo që më bëri burri është ferri mbi Tokë

Vajza nga fshati shqiptar: Gjyshi më shiti për 2 mln lekë në Budva. Por ajo që më bëri burri është ferri mbi Tokë Një histori rrënqethëse e një viktime të trafikimit është rrëfyer në faqen tonë “Shkodra News” nga një grua shqiptare. E cila tregon dramën e jetës së saj, …

Artikulli i plotë »