Monday , 19 February 2018

Arkivat e etiketimeve burri

“Njeriu Dragua”: Burri më i armatosur në Amerikë, që posedon 80 vetura ushtarake, 200 mitralozë, tanke e granatahedhës (Video)

Një koleksionues i armëve i njohur me nofkën “Njeriu Dragua” cilësohet si “njeriu më i armatosur në Amerikë”, duke pasur nën pronësi mbi 200 mitralozë, tanke dhe granatahedhës. Mel Bernstein, i cili fitoi nofkën “Njeriu Dragua” fal dizajnit të motoçikletës me formë të Dragoit që nxjerr flakë nga goja, më …

Artikulli i plotë »