Tuesday , 20 February 2018

Arkivat e etiketimeve beqare

Rrëfimi i nënës beqare/ Ja si më mashtroi shqiptari, u martua me mua vetëm për të marrë vizën angleze

Michelle Rawlins, nga Sheffield, ka rrëfyer se si ish-bashkëshorti shqiptar e braktisi në qendrën tregtare, ndërkohë që ajo ishte duke provuar fustanin e dasmës. Tashmë 51-vjeçarja e ka kthyer jetën e saj përmbys dhe është duke e ndarë historinë e saj me gra të tjera për t’i frymëzuar ato të …

Artikulli i plotë »

Rrëfimi i “nënës beqare”, tregon se si e mashtroi shqiptari: U martua me mua vetëm për të marrë vizën angleze

Michelle Rawlins, nga Sheffield, ka rrëfyer se si ish-bashkëshorti shqiptar e braktisi në qendrën tregtare, ndërkohë që ajo ishte duke provuar fustanin e dasmës. Tashmë 51-vjeçarja e ka kthyer jetën e saj përmbys dhe është duke e ndarë historinë e saj me gra të tjera për t’i frymëzuar ato të …

Artikulli i plotë »