Thursday , 22 February 2018

Si ndikoi martesa e nënës në jetën e tyre…Vajza e Safetes ka dy fjalë për njerkun…


Pas vdekjes së njërit prej prindërve kur tjetri martohet ka shumë raste fëmijët krijojnë marrëdhënie të mira më njerkun/njerkën.
E një shembull i tillë është me njërën nga motrat Mustafa, është pikërisht Safetja burri i së cilës u nda nga jeta vite më parë. Këngëtarja u martua përsëri, kurse vajzat e saj kanë krijuar marrëdhënie të shkëlqyer me njerkun.
Këtë gjë e dëshmon edhe mënyra se si Donika, vajza e Safetes e ka uruar njerkun e saj, Benin me rastin e ditëlindjes, fjalë këto vërtetë prekëse.
“Mire qe hyre ne jeten tone, urime edhe shume te lumtura Beni “, ka shkruar vajza e Safetes në urimin e saj dedikuar Benit.
Për ndryshe, kujtojmë që Safetja dhe Sahidja apo si njihen në publik si motrat Mustafa janë ndër këngëtaret më të shquara të muzikës popullore…KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE: