Sunday , 25 February 2018

Shqiptarja nga Norvegjia ofendon Shqiptaret,ata janë të poshtër dashuria me serbin me knaq (Video)

Femra Kosovare i flet fflet femijve ne gjuhen serbe te cilen e ka pervetesuar tashme por nuk ka harruar qe edhe bashkeshortit ti mesoje shqip. E urrej gjuhen shqipe dhe shqiptaret,ja dhe video ku flet ajo,kliko reklamen pas disa sekondash hapet video e plote:Shtype reklamen dhe shiko videon e plote: