Thursday , 22 February 2018

Shqiptarja martesa me Serbin është pjesa me e bukur e jetës. Shqiptaret nuk din asgjë!


Historia ka filluar rreth 6 muaj më parë kur një ndërlidhës nga Shqipëria, i propozoi Branislavin dhe prej asaj kohe familja Mali nga Tirana dhe familja Tashiq nga Lopardinca, afër Bujanovcit në Serbi janë në miqësi.
Fillimisht Dhurata ka shkuar që të takohet me djalin dhe familjen e tij dhe pas tri ditësh qëndrimi në Lopardincë, ajo vendosi që të martohej me Branislavin.shtype reklamen shiko videon!