Tuesday , 20 February 2018

Shpërthen Aferdita Dreshaj, ofendon rëndë Shpatin, ai është si një fëmijë, ai nuk meriton një femër si unë

Aferdita Dreshaj, ofendon rëndë Shpat Kasapin, Ai është si një fëmijë, ai nuk meriton një femër si unë, e zura duke më tradhtuar me….Afërdita Dreshaj ishë e fejuara e Shpat Kasapit, ka hedhur akuza te renda drejt ti, duke e quajtur një fëmijë, dhe se nuk ishte i duhuri për te.