Thursday , 22 February 2018

Shkoi për ta pastruar dhomën e hotelit, ajo çfarë gjeti në dollap e shokoi..


Një pastruese e hotelit Meriot në Massachusets gjatë pastrimit të njërës nga dhomat, në dollap gjeti një piton të gjatë rreth 1.5 metra, e që vërtetë ky ishte rasti më i tmerrshëm i gjetjes së gjërave ndonjëherë, shkruan revista Kosovarja.
Ajo menjëherë kishte lajmëruar organizatën e kafshëve e cila kishte ardhur dhe e kishte marrë pitonin!shtype reklamen shiko videon!