Tuesday , 20 February 2018

Shikoni sa seksi është në realitet “Sevgi”, ajo madje edhe bën ushtrime ta mbajë trupin në formë


lkay Kaykun Atalay është aktorja turke e cila u bë e njohur tek ne përmes rolit “Sevgi”, në serialin “Më fal”.
Ajo në rol është nëne e tre fëmijëve, duket si një e moshuar por, në realitet ajo është krejtësisht ndryshe dhe shumë atraktive. 45 vjeçarja përveç aktrimit duket se është e dhënë shumë edhe pas fitnesit, e sigurisht edhe gjatë xhirimeve ajo nuk pushon së ushtruari…KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE: