Thursday , 22 February 2018

Shiko si vajza e refuzon këtë djalë por kur ia pa pasurinë ndërroi mendje (VIDEO)


Në pamjet e mëposhtme bëhet fjalë për një eksperiment social për të treguar që paratë janë në gjendje të ndryshojnë njeriun.
Një djalë i ri kërkon të njihet me një vajzë por ajo nuk do t’ia dijë për të.Pranë tij afrohet edhe një bashkëpunëtor i të riut i cili është maskuar si lypës, dhe i kërkon para.
Në këtë moment djali nxjerr nga xhepi një tufë me para dhe i dhuron lypsarit mjaftueshëm disa kartëmonedha.Ja si ndryshon mendje më pas vajza:shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: