Sunday , 25 February 2018

Rrëfimi vajzës nga Kosova: Shoku i vëllait erdhi një natë tek ne, vëllaun e zuri gjumi, ndërda Ai më hyri në dhomë dhe….

Trondit me këtë rrëfim Lindita: Shoku i vëllait erdhi një natë tek ne, vëllaun e zuri gjumi, ndërda Ai më hyri në dhomë dhe….Një ditë në shtëpi ishim vetëm un dhe vëllai, ndërsa prindërit atë ditë nuk ishin në shtëpi. Por vëllai e kishte ftuar shokun e tij tek ne, meqe prinderit nuk ishin në shtëpi, Ai më shikonte shumë edhe afër vëllait, ndërsa natën un ika tek dhoma ime, ata i lash aty në sallon, ora ishte dy i natës dhe papritmas hyri në dhomë shoku i vëllait kur e pash u befasova, me siguri vëllain e kishte zër gjumi, ndersa shoku i tij…..shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet teksti i plote: