Sunday , 25 February 2018

Rrëfimi tragjik i Gruas Shqiptare: Ja Si ma mori shoqja burrin, por unë ende mbaj vjehrrin dhe vjehrren e…

Një grua na ka rrëfyer historinë e trishtë të jetës së saj. Paçka tradhëtisë së të shoqit me mikeshën e saj më të mirë, ajo sërish nuk braktisi familjen. Ka dhimbje edhe dhimbje. Por njeriu qenka i fortë. Jam një zonjë 43 vjeçe. Më kanë martu me shkuesi që kur isha 17 vjeçe. Burrin e kam dashur dhe e dua. Nuk di nëse mka dashur, por them që kemi kaluar mirë deri para 4 vitesh. Burrin e kam shumë xheloz, por ai prap më ka tradhtuar, edhe atë e zura një ditë tek…..shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet rrëfimi i plote: