Sunday , 25 February 2018

Pyten në çfarë moshe e kanë humbur virgjerine vajzat e reja Shqiptare? Përgjigjet që do iu lënë pa fjalë….

Virgjëria mbetet një temë mjaft e diskutueshme në shoqëri dhe në vendin tonë konsiderohet ende si një temë tabu.
Mirëpo, duket se e kanë tejkaluar këtë problem. Rasti më konkret ku duket se vajzat apo djemtë nuk e kanë fare problem të tregojnë moshën e humbjes së virgjërisë. Në një anketë të organizuar nga një përdorues vajzat e reja shqiptare kanë treguar se në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë e tyre. A jeni gati të befasoheni me përgjigjet e tyre, shtypni posht reklamen prisni 2 sekonda dhe ju hapet video shokuese: