Thursday , 22 February 2018

Pse duhet ta hani bananen me gjithë lëkurë


Edhe pse askush nuk e bën këtë banania duhet të hahet e pa qëruar. Kjo mund të tingëllojë e çuditshme, por është e vërtetë. Ato kanë një sasi të lartë kaliumi, magnezi dhe fibrash.

A jeni të sigurt që njerëzit do e bëjnë këtë? Sigurisht. Shumë njerëz (veçanërisht në kulturat aziatike dhe indiane) kanë ngrënë lëkura bananesh për vite.shiko shrimin e plot dhe videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam: