Thursday , 22 February 2018

Prindërit që flenë bashkë me bebet, duhet ta lexojnë rrëfimin e kësaj nëne


Të fjeturit bashkë me beben në një shtrat mund të jetë përvojë e papërshkrueshme për prindërit, por një nënë ka rrëfyer dëshirën e saj e cila u kthye në tragjedi.Ajo tani po kërkon të dëgjohet nga prindërit tjerë që të mos iu ndodh e njëjta gjë, shkruan Babyology…shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: