Sunday , 25 February 2018

Polici i Kosovës e bën horë zëvëndes-ministrin e Qeverisë: Respektoje ligjin ose….

Një polic i Kosovës, është kacafytur për pak momente me një zëvëndës ministër të Qeverisë. Polici ka kërkuar nga zyrtari i lartë që ta lirojë vendin e zënë, por ky i fundit nuk ka pranuar duke i thënë policit se është zv.ministër, por polici ia ka kthyer duke i thënë se nuk ka lidhje se çka je, ti se pari je qytetar i vendit, njofton Gazeta NewBorn.Sot: Një veturë u parku n’vend t’ndalum, iu afru polici e i tha “ndalohet parkimi këtu, liroje vendin”, ai ia ktheu “jam zëvendës-ministër”, polici prap i tha “s’ka lidhje a je zëvendës-ministër a ministër, je qytetar, liroje vendin”.Shtyp në reklamë më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë::