Thursday , 22 February 2018

Pohimi i djaloshit nga veriu: Kemi 4 vjet të fejuar, por tani që duhet të martohemi, nuk e dua më…


Prej katër vjetësh ai është i lidhur me vajzën që dikur e kishte pëlqyer shumë.
Por pasi ka kaluar kaq kohë që ata janë të fejuar, ai nuk po di më se ç’të bëjë.
Koha e martesës pasi kaluan vite fejesë, po afron dhe ai duhet të hedhë hapin e rëndësishëm.
Por tani është i dyzuar.
Duke publikuar historinë e tij, djali nga Burreli i shkruan portalit të Shkodrës shkodranews se tani nuk e do më femrën që ka përkrah…shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam: