Friday , 23 February 2018

Përplasen keq Ramush Haradinaj e Frashër Krasniqi, arsyeja ministri serb, Rikallo!


Deputeti i Vetëvendosjes Frashër Krasniqi, i ka drejtuar pyetje ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Nenad Rikalo lidhur me akuzat e banorëve të lagjes “Dardania’ të kryeqytetit se ka kryer tortura ndaj shqiptarëve gjatë luftës.Krasniqi ka kërkuar sqarim për deklaratën e ministrit Rikalo i cili a ka thënë se ka pasur jetë të qetë gjatë vitit 1999 dhe marrëdhënie të mira me fqinjët.“Ju keni deklaruar se keni pasur jetë të qetë dhe keni pasur marrëdhënie të mira me fqinjët tuaj….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: