Thursday , 22 February 2018

Pasi burri i saj u vra në Afganistan, hap kompjuterin dhe gjen letrën sekrete


Kur Emma Weaver pa dy oficerë në uniformë tek dera e saj një mëngjes, menjëherë e ndjeu se lajmet nuk do të jenë të mira, transmeton lajmi.net
Burri i saj, Lt. Todd Weaver i është dhënë detyra të luftojë në Afganistan dhe sikur për çdo ushtar tjetër, kjo ishte frika më e madhe e çdo gruaje..shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: