Sunday , 25 February 2018

Pas një sëmundje që kishte, ndërron jetë në spital politikani i njohur shqiptar (Video)

Pas nje semundje qe kishte,nderron jete ne spital politikani i njohur shqiptar,kryetar i keshillit nacional te Shqiptarve Jonuz Musliu,pas nje kohe te gjat qe ishte duke trajtuar nga nje semunde ne nje spital ne Turqi,nderroi jet me daten 18 janar 2018. Sot ne moshe 60 vjecare nderroi jet.. ja dhe video kliko reklamen dhe shikoje,tek reklama me posht eke videon e plote: